Zebrapad Aalsmeer wordt ‘Verapad’

Normal vera en wethoudern robert van rijn bij het nieuwe zebrapad

Vrijdag 24 april 2020 opende Vera samen met wethouder Robert van Rijn officieel het zebrapad aan de Ophelialaan. Dit deed zij door een lint door te knippen.

Vera wilde graag zelf naar school kunnen lopen. Omdat ze hiervoor de Ophelialaan over moest steken vonden haar ouders het niet veilig genoeg voor haar. Daarom schreef zij een brief aan de gemeente met de vraag of hier een zebrapad kon komen zodat haar ouders het wel veilig genoeg vonden voor haar om hier over te steken.

Wethouder Robert van Rijn: “Verkeersveiligheid is belangrijk. Zeker voor schoolgaande kinderen. Vera had zo’n mooie brief gestuurd. We zijn eerst samen gaan kijken bij de plek waar ze oversteekt en daarna kon de zebra snel worden aangelegd.”

Vera heeft het zebrapad gesigneerd en gedoopt tot ‘Verapad’. Ook haar ouders waren blij met de aanleg van het zebrapad en Vera mag nu na de vakantie zelf naar school lopen.

Adverteren op Aalsmeer-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Aalsmeer-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Aalsmeer
06:24

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief