Traditionele Geraniummarkt en braderie in Aalsmeer

4 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 11 mei keert de traditionele Geraniummarkt terug naar het Raadhuisplein in Aalsmeer. De markt, georganiseerd door Groei & Bloei Aalsmeer, is een geliefd evenement in de aanloop naar Moederdag. Dit jaar wordt de markt uitgebreid met een braderie in de Zijdstraat, op het Molenplein en ook in de Dorpsstraat, tussen Zijdstraat en Schoolstraat.

Gezellige drukte in het centrum

Wie op zoek is naar een gezellig dagje uit, is op 11 mei aan het juiste adres in Aalsmeer Centrum. De winkelstraten zullen vol staan met kraampjes van lokale ondernemers, verenigingen en goede doelen. Bezoekers kunnen er naar hartenlust rondstruinen, koopjes scoren en genieten van allerlei lekkernijen, zoals poffertjes en churro’s.

Groot aanbod op de Geraniummarkt

Op het Raadhuisplein zullen bezoekers een breed scala aan eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en diverse kruiden kunnen vinden. De Geraniummarkt is de perfecte plek om je tuin klaar te maken voor de zomer of om een cadeau te scoren voor Moederdag.

Kraam of grondplek huren

Heb je interesse om een kraam of grondplek te huren op de braderie? Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen via marktpillie@gmail.com.