Wai Wong verslaat Herpertz Bevo in handbalwedstrijd

2 maanden geleden gepubliceerd

De mannen van Wai Wong hebben in een krachtige wedstrijd de ploeg van Herpertz Bevo, geleid door Hans van Dijk, met een duidelijk verschil verslagen: 32-24.

Sterke start Wai Wong

In het eerste kwart van de wedstrijd was het nog niet duidelijk dat deze wedstrijd met zo’n duidelijke overwinning zou eindigen voor Wai Wong. Dit was mede te wijten aan twee gemiste strafworpen. Echter, vanaf de 15e minuut begon het team van Wai Wong hun ritme te vinden en namen ze al snel een voorsprong van 8-5.

Grote voorsprong bij rust

Met dank aan Evon Mohlin, die zes keer het net wist te vinden, was het verschil bij rust uitgegroeid tot zeven doelpunten: 17-10.

Tweede helft van de wedstrijd

In de tweede helft van de wedstrijd kwamen de Limburgers van Herpertz Bevo nog terug tot een verschil van vijf doelpunten. Echter, Wai Wong liet het niet verder komen dan dat. Grote uitblinkers waren doelman René de Knegt en spelverdeler Vaidas Trainavinicius.

Afscheidswedstrijd Dario Polman

Het was een zure wedstrijd voor Dario Polman, die zijn afscheidswedstrijd ongetwijfeld anders had voorgesteld. Na afloop was er de gebruikelijke foto met de beker voor de enthousiaste meegereisde Aalsmeerse supporters.

Vrouwenfinale VOC tegen Venlo

De vrouwenfinale tussen het Amsterdamse VOC en Venlo was aanzienlijk spannender dan de mannenfinale, met een eindstand van 25-22 in het voordeel van VOC. Daardoor bleven beide bekers in Noord-Holland en keerden de Limburgse supporters teleurgesteld huiswaarts.