Evenement in historische Oude Veiling in Aalsmeer toont recente vernieuwingen

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

De historische Oude Veiling, bekend als het hart van Aalsmeer, opent op 9 maart van 14:00 tot 17:00 uur haar deuren voor een speciaal evenement dat recente vernieuwingen belicht. Bezoekers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, cultuur en verbinding.

Een dag vol activiteiten

Na maanden van toewijding en aandacht voor het pand en de samenwerking met partners, is De Oude Veiling klaar om haar nieuwe gezicht te tonen. Het evenement belooft een dag vol activiteiten voor alle leeftijden.

Programma highlights

  • Speurtocht door De Oude Veiling: Ontdek de geheimen van dit historische pand en maak kans op mooie prijzen.

  • Bibliotheek Amstelland: Ga op een poëtische survival trip, ontdek verschillende eilanden en neem deel aan taalspelletjes in het taalcafé van 15:00 tot 16:00 uur. Er is ook een green screen waarmee je terug in de tijd reist naar oud Aalsmeer.

  • Feestelijke opening kantoren Participe en VluchtelingenWerk: Bezoekers kunnen kennis maken met de nieuwe kantoren van Participe Amstelland en VluchtelingenWerk Nederland.

  • Cultuurpunt Aalsmeer Workshop Muziek op Tablets: Cultuurpunt Aalsmeer biedt de kans om muziek te leren maken op een tablet.

  • Stichting SAM Spelletjesmiddag: Geniet van een middag vol spelletjes in de kleine zaal.

Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe historische tentoonstelling in de grote zaal bekijken, een goodiebag ophalen en meedenken over de toekomst van De Oude Veiling. Tevens is er de mogelijkheid om De Oude Veiling kletspot mee te nemen.

Gastronomie in De Oude Veiling

Voor degenen die een hapje willen eten of een drankje willen nuttigen, het restaurant De Oude Veiling verwelkomt gasten gedurende de dag voor lunch, diner of een gezellige borrel.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door een samenwerking van lokale organisaties, waaronder De Oude Veiling, Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, ESA, Restaurant De Oude Veiling, Stichting SAM, Participe Amstelland en VluchtelingenWerk Nederland. Iedereen is welkom in de “Huiskamer van Aalsmeer” om de Oude Veiling in haar nieuwe glorie te ervaren.