Interactieve opera 'De Droom van Doretta' in het Flower Art Museum AM

4 maanden geleden gepubliceerd

Vrijdag 8 maart vindt er in het Flower Art Museum AM een bijzondere uitvoering plaats. De opera ‘De Droom van Doretta’ wordt uitgevoerd door sopraan Alessandra Marangon en pianist Erwin Rommert Weerstra. Uniek aan deze uitvoering is dat bezoekers het verloop van het verhaal actief kunnen beïnvloeden.

Actieve betrokkenheid van publiek

Bezoekers van de opera zijn dit keer geen passieve luisteraars maar hebben een actieve rol in het verloop van het verhaal. Het interactieve element biedt een nieuwe dimensie aan de beleving van de klassieke muziek.

Muziek in het Museum

De interactieve opera past in de reeks ‘Muziek in het Museum’ en begint om 20 uur. Op het programma staan werken van onder andere Rossini, Bizet, Puccini en Verdi. Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop van de Stichting KCA en, indien voorradig, aan de kassa van het museum.

Tentoonstelling HOOP

Naast de muzikale activiteiten kunnen bezoekers ook genieten van de tentoonstelling HOOP in het museum. Deze kan vooraf, in de pauze en na afloop van het concert bezichtigd worden. Een avond vol cultuur en interactie in het Flower Art Museum AM.