Zakenevent voor ambitieuze vrouwen bij Gasse Wonen

5 maanden geleden gepubliceerd

Ambitieuze zakenvrouwen uit Aalsmeer en De Ronde Venen krijgen de kans om te dineren op een inspirerende plek vol design van internationale meubelmerken. Deze unieke gelegenheid wordt aangeboden door Nieuw Ondernemend Aalsmeer op woensdag 13 maart bij Gasse Wonen / Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

Een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden

De avond begint om 18 uur met een welkomstwoord van Anne Gasse, die het verhaal van 60 jaar Gasse zal delen. Daarna volgt een rondleiding en informatie over meubeldesign, interieurontwerp en kleuren/trends. Gasse Wonen, bekend als een wooncentrum voor interieur en advies, biedt het mooiste meubeldesign in gespecialiseerde merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store en het Kastencentrum Hülsta NL.

Workshop: De kunst van het maken van keuzes

Om 19 uur wordt er een diner geserveerd aan de Rolf Benz eettafels. Tussen de gangen door geeft Anja de Die, een gerenommeerde business- en mindsetcoach, een workshop over de kunst van het maken van keuzes. Deelnemers krijgen inzicht in wat het geheim is van doordachte keuzes maken, een uitdaging waar veel ondernemers mee worstelen. De workshop bevat een praktisch stappenplan voor het maken van de juiste keuzes, evenals cruciale vragen die elke ondernemer zichzelf zou moeten stellen.

Toegangsprijzen en aanmelden

Toegang voor leden van Nieuw Ondernemend Aalsmeer en Zakenvrouwen De Ronde Venen bedraagt 60 euro exclusief btw. Voor niet-leden is de toegangsprijs 85 euro exclusief btw. Voor meer informatie of om aan te melden, bezoek de website van Nieuw Ondernemend Aalsmeer.

Nieuw Ondernemend Aalsmeer kijkt ernaar uit om ambitieuze zakenvrouwen te verwelkomen op deze bijzondere avond vol inspiratie, netwerken en culinaire ervaringen.