Politie houdt verdachte drugsdealer aan in Uithoorn

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k

Afgelopen vrijdagavond rond 19.00 uur heeft de politie een verdachte in Uithoorn op heterdaad betrapt terwijl hij vanuit zijn auto in drugs handelde.

De politie was na meerdere meldingen uit de buurt bezig met een actie om de dealer op te sporen en aan te houden. Op de Watsonweg zagen ze dat bij een voertuig handelingen verricht werden, die passen bij het dealen in drugs. Hierop hebben agenten de verdachte aangesproken en zijn voertuig doorzocht. De verdachte, een 22-jarige man uit Uithoorn, ging er tijdens de doorzoeking vandoor, maar heeft zich later gemeld bij het politiebureau in Uithoorn.

Bij de doorzoeking van het voertuig werd een flink aantal wikkels met daarin vermoedelijk harddrugs aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen om welke drugs het gaat. Ook vonden collega’s een groot bedrag aan contant geld. Naast het geld en de wikkels is ook het voertuig van de verdachte in beslag genomen.

Adverteren op Aalsmeer-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Aalsmeer-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Aalsmeer
13:40

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief