Dringende oproep: ga niet langs de deuren met Halloween en Sint-Maarten

Normal sunte marten
Afbeelding: Wikipedia

In griezelkostuum of met een lampion langs de deuren lopen? Doe het dit jaar niet. De regio Amsterdam-Amstelland bevindt zich in het hoogste risiconiveau en het aantal besmettingen neemt nog steeds toe. De Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland roept daarom op om geen Halloween (31 oktober 2020) en Sint-Maarten (11 november 2020) te vieren op straat.

Tijdens deze feestdagen komen mensen samen, wat kan zorgen voor meer kans op verspreiding van het virus. Het is juist nu extra belangrijk om ons allemaal aan de maatregelen te houden om het aantal besmettingen onder controle te krijgen. Als we nu onze sociale contacten en het aantal bewegingen in straten en buurten beperken, kunnen we volgend jaar Halloween en Sint-Maarten weer samen vieren. 

De Veiligheidsregio raadt ouders daarom ten zeerste af om met hun kind(eren) tijdens Halloween en Sint-Maarten langs de deuren te lopen en samengestelde groepen van ouders en kinderen te vormen. Ouders zijn uiteraard zelf verantwoordelijk om een afweging te maken. Daarnaast staat het scholen en kinderdagverblijven natuurlijk vrij om, binnen de klas of de groep, activiteiten voor kinderen rondom Halloween en Sint-Maarten te organiseren.

Adverteren op Aalsmeer-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Aalsmeer-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Aalsmeer
07:13

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief