Bijna 50 ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg

Normal aalsmeer
Afbeelding: Gemeente Aalsmeer

Deze zomer kon iedereen een idee aandragen voor het middenstuk van de nieuwe rotonde bij de Zwarteweg/Burgemeester Kasteleinweg. In totaal hebben bijna 50 mensen een idee achter gelaten op de website participatie.aalsmeer.nl. Een prachtig resultaat.

Wethouder Robert van Rijn: “Het was nog een uitdaging voor ons om hier vijf ideeën uit te selecteren maar het is gelukt. We hebben vooral gekeken of er veilig onderhoud gepleegd kan worden aan de rotonde, of het bij de Aalsmeerse uitstraling past en of het binnen het budget te realiseren is.”

De vijf geselecteerde ideeën zijn: Aalsmeers bloemendorp ingediend door Thijs van Leeuwen, Rotunda Flora van Joop Kok, Stoer groen van Elize Eveleens, Golven van groen van Joost de Vries en Aalsmeer in grote letters van Susan Verheul. Dit laatste idee was ook ingediend door Wilco Hoogeveen (Aalsmeer Bloemendorp) en had ook raakvlakken met het idee van Monic Persoon (Verdwenen straatbeeld).

Op deze vijf geselecteerde ideeën kunnen inwoners tot 30 november 2020 stemmen op de website participatie.aalsmeer.nl.

Het idee met de meeste stemmen wordt uitgevoerd door de gemeente.

Adverteren op Aalsmeer-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Aalsmeer-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Aalsmeer
06:28

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief